Sider

søndag 14. februar 2016

Hekle

Mitt ønske er å inspirere andre. 
Jeg blir glad om mine hekleprosjekter inspirerer andre til å hekle. 
En av utfordringene er at prosjektene mine er store. Enten store hekletepper eller strikka kofter som ofte tar en tid før de blir ferdigstilt. 

Når jeg starter på et prosjekt er det ikke så viktig for meg at jeg må bli ferdig, jeg hekler litt på et prosjekt hopper gjerne over på et annet, det betyr mange uferdige prosjekter som ikke egner seg så godt til presentasjon og publisering. 

Derfor har jeg tenkt at jeg kan inspirere med prøvelapper som dette. 

Det kan være at dette en dag i fremtiden blir et hekleteppe, men det kan godt også være at disse rutene forblir prøvelapper til inspirasjon , hvem vet? Noe av det aller kjekkeste er å jobbe med fargene på prosjektene mine. Prøve ut nye fargekombinasjoner. 

Jeg samler på farger når jeg handler, for meg er det ikke så viktig at jeg hekler med samme type garn, men bør helt være i samme tykkelse. I disse prøvelappene er det babyull fra Sandes garn, duo fra Sandes garn og alpakka fra Sparkjøp. For meg er fargekombinasjonen viktigst. 

Disse varme fargene er en kombinasjon jeg liker veldig godt for tiden. Både vårlig og varm. Ved å bryte litt, overraske litt har jeg tatt inn en brun-oransje farge. Har du fått med deg at oransje var årets farge i 2015? 
3 kommentarer:

Ingunn Sættem sa...

Takk for inspirasjon! Minner meg om at jeg har noen lapper liggende i en kasse sammen meg egnet garn. Kanskje blir det noen lapper til uka?

Ønsker deg ei fin februaruke!

Klem

Gøril Vorland sa...

Ja,det høres ut som en god plan. Kjekt å høre at du blir inspirert!!

Gøril

Kort og Søm sa...

Så fine farger :)